Skip to Content

ALTERNATIVET HOLDER ÅBNE DEBATARRANGEMENTER I HELE LANDET

Alternativet anbefaler et ‘Ja, men’ til afstemningen om retsforbeholdet den 3 december. Kom og hør mere, bliv klogere på afstemningen og stil spørgsmål til vores EU-ordfører Rasmus Nordqvist.

Vi ønsker at være med til at skabe en åben og nuanceret debat op til folkeafstemningen om omdannelse af retsforbeholdene til en tilvalgsordning den 3. december 2015. I stedet for en traditionel ‘JA/NEJ’-debat vil Alternativets debatarrangementer tage udgangspunkt i viden fra organisationer, der på den ene eller anden måde bliver påvirket af danskernes ‘ja’ eller ‘nej’. På den baggrund vil Rasmus Nordqvist belyse og uddybe Alternativets position og anbefaling Ja, men.

Debatterne afholdes af storkredsene i Alternativet og under debatten vises videoer med input og synspunkter fra:
 

  • Eva Singer, Asylchef, Dansk Flygtningehjælp
  • Kuno Sørensen, Psykolog og Seniorrådgiver, Red Barnet
  • Christian Walther Øyrabø, Formand for Dansk Iværksætterforening

 
Alternativet inviterer alle interesserede til at deltage og vi glæder os til sjove og udfordrende debatter – find det nærmeste arrangement i kalenderen.

ANDRES DEBATTER:
Alternativet deltager også i en række andre debatarrangementer. Find debatterne i kalenderen.

DIN EGEN DEBAT:
Alternativet vil gerne hjælpe alle, der har lyst til at lave en lille kampagne eller et debatmøde om EU-folkeafstemningen den 3. december 2015. Har du spørgsmål eller brug for hjælp i den forbindelse, er du altid velkommen til at skrive til eu@alternativet.dk for råd og vejledning.

Debatmøder